Jouw legende begint hier…

Ontdek interactieve verhalen, gebracht in het Nederlands met de speltermen in het Engels, waarin beleving en avontuur voorop staan. Maak onvergetelijke vrienden, overwin epische dreigingen en begin jouw legende.

Ervaar onze gratis avonturen zoals Sterrenval, begin daarna aan de grotere verhalen van Maanstorm of Kowangeo of laat onze verteller je leiden langs een avontuur op maat.
Voor gebruik met de vijfde editie van ‘s werelds eerste rollenspel.

Jouw fantasie, ons design!

Project Epos heeft tastbare ervaring in het ontwerpen en vormgeven van (regel)boeken, flyers en meer voor jouw (fantastische) verhalen. Geef je verhaal of regels de sfeer en duidelijkheid die het nodig heeft en breng als geen ander jouw woorden tot leven met onze unieke ervaring.

Dit is ervaring die is opgedaan door eigen werk, maar ook vooral door samenwerkingen met bedrijven zoals FAE Games, Crafty Kobolds en Guerrilla Goblins. Jij bedenkt het, wij geven het vorm.

Interesse? We werken graag samen om jouw role-playing game, bordspel of dergelijke tot leven te brengen.

Heldenmoed, voor iedereen

Project Epos neemt deelnemers in een workshop mee op reis door hun eigen fantasie. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei technieken en opdrachten om deelnemers zich weer bewust te maken van hun eigen zelfredzaamheid, hun creatieve inzicht en de mogelijke ontwikkeling daarvan.

De workshop is uitermate geschikt voor groepen van 2 tot 30 personen die graag hun eigen creatieve kracht willen ontdekken. Creativiteit kun je leren en uniek zijn we allemaal, want in deze drukke wereld blijkt meer dan ooit dat het verhalen en ervaringen zijn die ons definiëren.

Meedoen? Doen!

Al sinds mensenheugenis worden verhalen, herinneringen, liederen, kennis en kunst doorgegeven dankzij vertellers.

Zelfs, of juist, in deze digitale tijd gebeurt dit.
Door de kracht van het verhaal brengen wij mensen samen in een creatieve omgeving en weven we een onvergetelijke vertelling die de aanwezigen uniek is.

Geen avontuur is hetzelfde, net als geen enkel mens. Wat wij bij ons dragen en wat ons doet verschillen van elkaar wordt samengebracht in een rollenspel waar een ieder zijn idee waarde heeft.

Samen met D&D Buytenrode verzorgen wij kosteloos sessies waar iedereen welkom is. Interesse? Volg D&D Buytenrode voor actuele updates rondom de Corona-situatie en blijf op de hoogte van nieuwe sessies.
Liever met vrienden of familie een (introductie) sessie op maat? Wij verzorgen tevens diverse soorten sessies op locatie of digitaal. Ideaal voor beginners, teambuilding of gewoon een gezellig avondje vol avontuur!