Deel worden van onze legende?

De creatieve leden van onze community creëren graag nieuwe toevoegingen zoals avonturen of subclasses en wij geven dit uiteraard een passend podium!

Ook iets moois gemaakt of ben je van plan je onder te dompelen in de magische wereld van Thalorne? Neem contact op en we zorgen dat jouw toevoeging hier te downloaden valt en door ons gepromoot wordt!

Een Diepe Ontdekking

Onze eerste officiële homebrew is gemaakt door Servy Giesbertz van onze Discord community.

In dit spannende avontuur voor 3 tot 5 helden van minimaal level 3 daal je af in de krater van het vooruitstrevende Staalstad en ontdek je eeuwenoude geheimen, mechanische monsters en vergeten schatten.

  • 20+ pagina’s avontuur
  • 3 nieuwe mechanische vijanden
  • Diverse magische schatten
D23

Jouw dungeon in onze uitgave?

Gedurende heel 2023 werken we samen met de community aan een dagelijkse toevoeging aan een dungeon of dergelijk project. Meedoen? Doen!

Check de pagina voor meer informatie en wellicht geven we jouw dungeon uit in onze aankomende d23 bundel!

Wie zijn wij?

Goeie vraag! Wij zijn Project Epos en wij zetten ons in om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun creativiteit kunnen ontdekken. Dit vooral als het gaat om rollenspellen zoals D&D 5th Edition. In de afgelopen twee jaar hebben wij diverse boeken uitgegeven om zowel spelers als vertellers op weg te helpen. Daarnaast hebben wij meer dan vijf jaar ervaring in het spel en vooral in het begeleiden van nieuwelingen. Tot op heden hebben wij meer dan 200 spelers het spel geleerd en geven wij nog altijd online sessies en workshops voor onze community op Discord.