Beginnen met Dungeons & Dragons?

Om een verteller of speler te worden in Dungeons & Dragons wordt je gevraagd om diverse boeken door te spitten, hulp te krijgen van meer ervaren spelers of talloze videos te bekijken. Wij vinden dat dit makkelijker kan én in het Nederlands.

Met deze aankomende Beginnerbox krijgen zowel speler als verteller alle benodigdheden aangereikt om direct te beginnen en spelenderwijs te ontdekken hoe alles werkt.

Een (beginner)box vol handigheden

Dit project brengt een prachtig vormgegeven doos tot leven met daarin alles wat beginnende vertellers en spelers zoeken. In de doos vind je o.a. een handleiding voor vertellers, werkboeken voor zowel speler als verteller en een mini-campagne verhaal wat gemaakt is met extra oog op beginners. Geen opsomming van regels of vage omschrijvingen in ons project! We leveren een laagdrempelige maar gelaagde instap tot dit fantastische spel die vanaf de grond af aan is gemaakt voor beginners. In de boeken vind je behalve tips en tricks voor spelers en vertellers ook informatie die op een begrijpelijke manier wordt gebracht. Via onze duidelijke teksten in het Nederlands brengen we je de benodigde kennis bij, terwijl we de spelregels strategisch in het Engels houden, zodat alles blijft kloppen voor tijdens het spel.

Bijdehand voor Beginners

Een diepe duik in de regels van Dungeons & Dragons 5th edition. Hoe begin je? Hoe werkt het allemaal? En hoe kun je de regels inzetten om jouw eigen legendes te creëren? Dit boek geeft je alle handsvaten die je nodig hebt om als verteller en speler op weg te gaan in duidelijke taal en met heldere voorbeelden.

DE BEGINNERBOX BEVAT:

Twee handige werkboeken

In twee overzichtelijke werkboeken heb je alles wat je nodig hebt als speler of verteller. Voorzien van handigheden zoals character sheets, notitiebladen of tabellen met willekeurige vrienden/vijanden/schatten ben je met deze boekjes altijd voorzien in elke situatie.

Beginners campagne

Moed gevraagd en helden gezocht voor dit spannende beginners avontuur wat spelers en vertellers spelenderwijs van level 1 tot level 4 brengt en onderweg kennis laat maken met de diverse aspecten van het spel. Er zal gevochten, gesproken, gepuzzeld en gelachen worden in deze complete ervaring.

Samen maken we het mogelijk

Nadat we hiervoor onze uitgaves zelf financierde wordt de Beginnerbox nu tot leven gebracht door het concept Crowdfunding. We hebben hiervoor gekozen omdat we dan de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden en een compleet pakket kunnen afleveren. We werken hiervoor samen met Voordekunst en zullen leuke tegenprestaties aanbieden.

Denk bijvoorbeeld aan extra avonturen bij je bestellingen, een cursus verteller zijn of een sessie meemaken onder leiding van de oprichter van Project Epos. En uiteraard wordt je deel van onze legende en nemen we je naam op in het project.

Wie zijn wij?

Goeie vraag! Wij zijn Project Epos en wij zetten ons in om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun creativiteit kunnen ontdekken. Dit vooral als het gaat om rollenspellen zoals D&D 5th Edition. In de afgelopen twee jaar hebben wij diverse boeken uitgegeven om zowel spelers als vertellers op weg te helpen. Daarnaast hebben wij meer dan vijf jaar ervaring in het spel en vooral in het begeleiden van nieuwelingen. Tot op heden hebben wij meer dan 200 spelers het spel geleerd en geven wij nog altijd online sessies en workshops voor onze community op Discord.

Mis niks en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor updates over wanneer we de crowdfunding beginnen, de vordering van het project en unieke first looks naar het eindproduct!

* indicates required
Your email…
A group of players at a table, being led on an adventure by a kobold dungeon master
Iedereen is welkom en iedereen kan het. Beloofd!